vrijdag 21 november 2014

belevingscentrum Tildonk

Het was weer een fijne bedoening in het 4de deze week! Maandag maakte elke klas een "fair play-spandoek" en beslisten we wat onze mascotte zou worden. Als er sportieve activiteiten zijn, gaan we die nu telkens meenemen. Maar we gaan vooral eerlijk proberen te spelen!
Dinsdagnamiddag gingen we naar het belevingscentrum in Tildonk. We lazen info, zaten samen in een schuilkelder waar we allerlei geluiden hoorden, bekeken een film en luisterden naar verhalen. Velen waren onder de indruk van die gruwelijke oorlog!
Woensdag was er iets heel gek! We kregen een film en een brief... Het was post van Sinterklaas! Hij en de Kerstman daagden ons uit. Ze stelden het in vraag of de vierdeklassers zelf een klasfeest zouden kunnen organiseren. Wat hadden ze gedacht? NATUURLIJK kunnen wij dat!! En dat zullen we op 19 december eens laten zien! ;-)
Donderdag en vrijdag waren er enkele extra juffen in onze klassen. Beide klassen hebben stagiaires die verschillende lessen gegeven hebben. 
Natuurlijk hebben we ook hard gewerkt en veel geleerd! Dat hebben jullie onder andere aan het huiswerk gezien, want we zijn ons -heel stillekesaan- aan het voorbereiden op de toetsen die er in december aankomen...


De fotoreeks uit 4a vind je hier :

1 opmerking: